Oezbekistan Premium Corner

Dictatorsdochter en ‘meest gehate vrouw’ is al sinds 2014 onvindbaar

19 april 2018

Gulnara ‘Googoosha’ Karimova, ooit de gedoodverfde opvolger van haar vader en dictator Islom Karimov, is sinds haar veroordeling tot huisarrest voor verduistering, afpersing en corruptie in 2014, niet meer in het openbaar verschenen. De ‘milde Oezbeekse Lente’, ingezet door Karimovs opvolger Sjavkat Mirzijojev, leidt tot nieuwe aandacht voor onfrisse zaakjes van zijn voorganger en daarom ook tot de vraag: waar is Googoosha?

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.