Australië

Auto rijdt in op passanten in Melbourne: 14 gewonden

21 december 2017Leestijd: 1 minuut

In de Australische stad Melbourne zijn veertien gewonden gevallen toen een auto inreed op een groep voetgangers. Het gebeurde in het centrum van de Australische stad. Voor zover bekend zijn er geen doden gevallen.

De politie heeft twee arrestaties verricht, onder wie de chauffeur van de auto. Het is nog niet duidelijk of het gaat om een terroristische aanslag. Dertien mensen zijn naar het ziekenhuis overgebracht.

Eerder zijn door terroristische organisatie Islamitische Staat wereldwijd verscheidene aanslagen gepleegd met auto’s en busjes.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.