Vooruitblik Premium Corner

Dit wordt 2018: groener Europa en groei van de Islam

22 december 2017Leestijd: 2 minuten

Minder kindersterfte

In 1990 stierven nog 93 van elke 1.000 kinderen jonger dan vijf jaar. In 2016 waren het er 41, volgens een rapport van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). In 2030 kan dit zelfs zijn gedaald naar 25. Of dit wordt gehaald, hangt af van de mate waarin landen voldoen aan de WHO-doelstellingen, zoals beter onderwijs, schoon water en gelijke kansen. Op dit moment voldoen 116 van de 192 landen hier al aan en in 2030 komen daar 27 bij. 52 landen, voornamelijk in Afrika, moeten nog hard werken om de doelstellingen te halen.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.