In Caïro Premium Corner

Een concert om nooit te vergeten

11 oktober 2017

De Libanese band Mashrou’ Leila (letterlijk Project Nacht) zette in een paar dagen heel Egypte op zijn kop. Ruim 30.000 jongeren zagen de band, naast een winkelcentrum aan Caïro’s ringweg. Veel meisjes, gekleed in alles van nikab tot open topjes, konden hun emoties niet in bedwang houden toen zanger Hamed Sinno het podium betrad, en schreeuwden vrijwel non-stop tijdens het optreden.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,60 per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.