Verenigd Koninkrijk

Gijzeling Newcastle loopt met sisser af

09 juni 2017

Een man heeft een aantal werknemers van een arbeidsbureau in Newcastle gegijzeld. De gijzelaars zijn inmiddels vrij en de dader is de enige man in het gebouw, melden Britse media.

De politie meldde dat er onderhandelaars ter plaatse zijn in de Britse stad. Ze hadden contact met de dader. Het is vooralsnog onduidelijk wat hij wilde, maar de gijzelaars zijn inmiddels vrijgelaten.

Het lokale korps gaf al snel aan aan dat de situatie onder controle was en dat er geen sprake was van een terreuraanval. De dader zou een bekende zijn van het arbeidsbureau, en het zou gaan om een op zichzelf staand incident.

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

 

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.