#Actueel Premium Corner

Vechten om Trumps aandacht: een ongekende machtsstrijd

11 april 2017Leestijd: 4 minuten

Militair ingrijpen in Syrië legt de ideologische machtsstrijd in Witte Huis bloot. De gematigde Republikeinen winnen aan invloed.

De foto waarop te zien is hoe Donald Trump op donderdag 6 april wordt bijgepraat over de situatie in Syrië, spreekt boekdelen. Dicht bij de president, aan tafel van de provisorische situation room in Mar-a-Lago, zitten onder anderen Nationaal Veiligheidsadviseur H.R. McMaster, minister van Buitenlandse Zaken Rex Tillerson en schoonzoon Jared Kushner. Op stoelen in de hoek zitten adviseurs Steve Bannon en Stephen Miller, vlak bij de uitgang.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.