buitenland Premium Corner

Mali hoopt op nieuwe start, maar hoe loopt het af?

09 januari 2017Leestijd: 2 minuten

De marktkraam langs de Rue de la Cathédrale, in de Malinese hoofdstad Bamako, is bruut verwoest. Een bulldozer heeft het stalletje in elkaar gedrukt en de brokstukken op een hoop geschoven. Even verderop werken bouwvakkers hard om een hotel in aanbouw op tijd klaar te hebben. Auto’s en brommers staan druk toeterend in de file, omdat de veiligheidsdiensten voor een oefening een brug hebben afgesloten.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.