buitenland Premium Corner

Druk op Draghi: zijn gevolgen ECB-beleid gevaarlijk?

31 januari 2017Leestijd: 2 minuten

In Nederland publiceren overheidsinstellingen het ene na het andere hosannabericht over de economie en de staatsboekhouding. Vergeten wordt dat de Italiaan Mario Draghi, president van de Europese Centrale Bank (ECB), daarin een cruciale rol speelt. Hij drukte al 1,5 biljoen euro bij, daar komt nog eens 1,25 biljoen bovenop, en de rente houdt hij op nagenoeg nul.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.