#Turkije Premium Corner

Vijf liberale Turken over hun afkeer van Erdogan

02 mei 2016Leestijd: 3 minuten

De Turken staan bepaald niet als één man achter de regering. Vooral in de grote steden, waar velen er democratische en vrijzinnige standpunten op nahouden, is de weerzin tegen Erdogan groot – zijn achterban woont vooral op het platteland. Elsevier sprak met vijf liberale Turken over hun afkeer van Erdogan en zijn AKP, en waarom zij zich zorgen maken over de weg die Turkije inslaat.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.