Jean Dohmen Premium Corner

Fiscale plannen verdienen niet de schoonheidsprijs

11 oktober 2017

Nee, de gedroomde herziening van het belastingstelsel is het niet. Maar in een aantal opzichten zet het nieuwe kabinet van VVD, CDA, D66 en ChristenUnie de komende jaren met de fiscale plannen wel degelijk stappen in de goede richting. Voor het eerst daalt het toptarief in de inkomstenbelasting op papier tot onder de 50 procent. Ook de inkomensgroepen daaronder profiteren van ­lagere tarieven.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.