Lezersvragen Premium Corner

Moet ik twee voorlopige aanslagen betalen?

08 maart 2018Leestijd: 1 minuut

Ik betaalde altijd het jaar nadat ik aangifte had gedaan mijn voorlopige aanslag. Nu krijg ik 66 euro korting als ik de voorlopige aanslag 2018 betaal vóór 1 maart. Betaal ik nu in 2018 twee voorlopige aanslagen, die van 2017 en 2018?

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.