Kort nieuws

Fiscaal nieuws: van parkeren tot Pechtold

21 december 2017Leestijd: 1 minuut

Wat gebeurde er de afgelopen week nog meer op fiscaal gebied? Wij selecteerden zeven berichten voor u, van onterechte parkeerbelasting tot de flat van Alexander Pechtold.

 

Huurtoeslag

Rechterlijke uitspraken

Belastingontwijking

Tot slot: Pechtold

Staatssecretaris Snel geeft, zoals verwacht geen inhoudelijk antwoord op vragen van de PVV over de schenking van een appartement aan D66-leider Pechtold. Over individuele zaken doet hij geen uitspraken.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.