Derk Jan Eppink Premium Corner

FBI-top werd misbruikt als wapen tegen Trump

22 maart 2018Leestijd: 3 minuten

Het ontslag van Andrew McCabe, voormalig topman van de FBI, leidt tot de ontmanteling van de groep federale topambtenaren die de verkiezing van Donald Trump tot president wilden beletten, en nadien torpederen. Trump lanceerde vervolgens een tweet-aanval op speciaal onderzoeker Robert Mueller die bewijs van collusion – samenwerking – tussen Team Trump en de Russen naspeurt. Na een jaar heeft Mueller nog niets gevonden. Trump vindt daarom dat hij zijn werk beter kan afronden.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.