Derk Jan Eppink Premium Corner

Shutdown liep uit op een fiasco voor Democraten

24 januari 2018Leestijd: 3 minuten

De tijdelijke sluiting van de federale overheid is uitgelopen op een nederlaag voor de Democraten. Ze renden vorige week een doodlopende steeg in toen ze de ‘shutdown’ afdwongen, met de eis voor een ‘immigratievriendelijk beleid’. Uitgaven voor federale diensten en het Amerikaanse leger kwamen in gevaar. De publieke opinie keerde zich tegen de Democraten. Met groot onderling geruzie renden ze terug. De federale overheid kan weer een tijdje vooruit.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.