Derk Jan Eppink Premium Corner

Boek over Trump is bovenal vermakelijk

09 januari 2018Leestijd: 3 minuten

Fire and Fury, het boek van Michael Wolff, is een nieuwe stok om president Donald Trump mee te slaan. Aanvankelijk hoopten Trumps opponenten tijdens het Rusland-onderzoek op afzetting. Nu dat (vooralsnog) weinig oplevert, levert Wolff nieuwe munitie. ‘Trump is een halve analfabeet, leest niets en kan de aandacht niet vasthouden.’ Trump herbergt ‘mental unfitness’, hij is voer voor psychologen. Conclusie, wederom: hij moet weg.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.