Holland-Amerikalijn

Video: Town Halls, Biden-gate & de rol van de media

19 oktober 2020

Election Day 2020 nadert: over ruim twee weken gaan gaan de Verenigde Staten al naar de stembus! Het debat tussen Trump en Biden in de nacht van donderdag op vrijdag ging niet door, maar de twee presidentskandidaten waren wel op televisie te zien tijdens een ‘Town Hall’. Victor Pak en amerikanist Koen Petersen blikken terug: wie maakte de beste indruk?

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

Verder bespreekt Amerika-correspondent Emile Kossen vanuit Detroit de cruciale swing state Michigan, waar Trump vier jaar geleden met minimaal verschil won. Is er een kans dat hij opnieuw weet te stunten in de staat die vóór 2016 voor het laatst in 1988 voor een Republikein stemde?
Tot hebben Victor en Koen het over het schandaal rond Bidens zoon Hunter, waarover opvallend genoeg weinig vragen worden gesteld. Wat zegt dat over de rol van de grote Amerikaanse media?

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.