Holland Amerika Lijn

Video: Republikeinen enthousiaster over Trump dan Democraten over Biden

26 oktober 2020Leestijd: 1 minuut

Het laatste debat tussen Donald Trump en Joe Biden is achter de rug en daarmee is de eindsprint ingezet in de race om het Witte Huis. Wie van de twee presidentskandidaten kwam het beste uit de verf? En heeft het debat eigenlijk nog wel veel invloed op de keuze van de Verenigde Staten? Victor Pak en amerikanist Koen Petersen bespreken het.

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

Correspondent Emile Kossen belicht een van de belangrijkste ‘swing states’: Sunshine State Florida. Met nog maar anderhalve week tot Election Day, dinsdag 3 november, valt vooral in die onbesliste staten een spervuur van campagnebezoeken en -boodschappen van beide kandidaten te verwachten.

Mis niets van onze video’s en abonneer u op ons YouTube-kanaal

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.