Vlog

Amerika griezelt er op los met Halloween

26 oktober 2018Leestijd: 1 minuut

Het is bijna Halloween! In Amerika zijn ze daar gek op: zo gek dat een enorm griezelbos in the middle of nowhere elk jaar tienduizenden bezoekers trekt.

Poolesville, Maryland is een dorp dat bar weinig voorstelt – een paar duizend  inwoners en vooral veel natuur. De perfecte plek voor de Markoff-broers, die in 1993 een groot stuk land kochten in het bosachtige gebied. Ze maakten er een griezelbos van, dat in de avonden voor Halloween tegenwoordig door tienduizenden mensen wordt bezocht.

 

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.