Amerika Premium Corner

Kavanaughs nieuwe toga: hoofdpijn voor Trump

27 september 2018

Met zijn voorstel Brett Kavanaugh te benoemen tot rechter in het Hooggerechtshof leek president Donald Trump zijn critici voorlopig weer de mond te snoeren. Al was Trump met zijn ordinaire gedrag tijdens zijn verkiezingscampagne in 2016 geen rolmodel voor conservatieve kiezers, toch wist hij deze belangrijke groep te paaien met de ­belofte uitgesproken conservatieven in het hoogste rechtscollege te benoemen.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.