Verenigde Staten Premium Corner

Interview: John Bolton, Trumps nieuwe adviseur

23 maart 2018

President Donald Trump heeft opnieuw een lid van zijn team vervangen: nationale veiligheidsadviseur Herbert McMaster verlaat het Witte Huis en wordt opgevolgd door John Bolton.  In 2009 interviewde Diederik van Hoogstraten hem voor Elsevier Weekblad. Lees het hele interview met de toenmalige Amerikaanse ambassadeur bij de Verenigde Naties hieronder.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.