Amerika Premium Corner

Felle kritiek op Trumps pact met Democraten

19 september 2017Leestijd: 4 minuten

Tot frustratie van Republikeinen pakt Trump de uitgestoken hand van de Democraten aan. Komt er een eind aan de polarisatie?

Wat onder het genot van Chinees eten niet allemaal kan ontstaan. President Donald Trump vroeg de Democratische leiders in het Huis van Afgevaardigden en de Senaat, Nancy Pelosi en Chuck Schumer, vorige week tijdens een diner in het Witte Huis naar mogelijke samenwerking. Prompt kwamen ze plannen voor een nieuw immigratiebeleid overeen. Grensbewaking mag worden verscherpt, maar illegale immigranten die op jonge leeftijd naar Amerika kwamen, moeten zicht krijgen op burgerschap. Plannen waarvoor Barack Obama acht jaar streed, maar nooit genoeg steun vond. Dat overkwam ook George W. Bush.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.