Marijke Hilhorst Premium Corner

Juliana-armen en ander ongemak

12 mei 2016Leestijd: 3 minuten

Van fitness had nog nooit iemand gehoord toen ik studeerde, laat staan dat er sportscholen waren. Daarom richtten wij begin jaren zeventig met een paar vriendinnen zelf een clubje op, huurden voor een avond in de week een gymzaal en contracteerden een leraar. We deden vooral grond­oefeningen, hingen soms in de ringen of sprongen om beurten over de met leer beklede bok en we sloten af met een balspel. Waanzinnig ouderwets.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.