algemeen Premium Corner

Huwelijk: Wiebren Visser (25) en Marloes Baaijens (22)

23 mei 2016

Wiebren Visser en Marloes Baaijens waren al eens met elkaar op stap geweest in Goes, en dat was ook best gezellig. Maar beiden gingen met vakantie en het contact verwaterde. Najaar 2011 zagen ze elkaar weer en werden ze verliefd. ‘Ik was net naar de kapper geweest, misschien lag het aan m’n nieuwe coupe,’ grapt Marloes. Op 3 november 2011 kregen ze een relatie.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.