Huwelijk: Ewoud Heubült (36) en Bettina Kersten (34)

29 september 2015Leestijd: 1 minuut
''

Ewoud en Bettina kennen elkaar hun hele leven. Na een nachtelijke rally in jaar oldtimer zoenden ze voor het eerst.

Bettina en Ewoud kennen elkaar hun hele leven. Ze woonden bij elkaar om de hoek in Heemstede, en hun vaders – de één eigenaar van een handelsonderneming, de ander van een garage – deelden een passie voor auto’s. Pas toen Ewouds vader acht jaar geleden overleed, trokken ze naar elkaar toe.

Ewoud kwam steeds vaker naar de garage, waar ze dan samen gingen klussen. Ze hadden veel gemeen, zelfs hun werkgever: Bettina is stewardess bij KLM, Ewoud doet daar het onderhoud. Toen Ewoud een vriendin kreeg, zei de moeder van Bettina dan ook geërgerd tegen haar dochter: ‘Nu heb je je kans misgelopen.’

Bali

Bettina begreep het niet. Ze waren gewoon vrienden. Maar toen Ewoud vier jaar later in paniek belde omdat zijn vriendin het had uitgemaakt, maakte ze een vreugdedansje. Huh? Waar kwam dat vandaan?

Wat later reden ze samen een nachtrally in haar oldtimer Volvo. Kort daarna zoenden ze voor het eerst. In november 2014 vroeg Ewoud Bettina op Bali ten huwelijk. Zij was toen al zwanger van hun zoon Thomas.

Ze trouwden op 15 augustus in Fort Werk IV in Bussum, waar ze twee jaar eerder samen een rally hadden georganiseerd. Haar vader gaf Bettina weg in zijn bijzonderste oldtimer. Daarna stapte het stel over in de Bugatti  van Ewoud.

Elsevier nummer 40, 3 oktober 2015

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.