EWmagazine.nl

Technische problemen bij overgang naar nieuwe domeinnaam

02 september 2020

Beste lezer, u hebt wellicht al gemerkt dat de website van EW niet goed bereikbaar is en/of niet optimaal functioneert. Dit komt doordat wij zijn overgegaan op onze nieuwe domeinnaam www.ewmagazine.nl en wij bij dit proces wat technische problemen ondervinden. Er wordt hard aan gewerkt om deze zo spoedig mogelijk te verhelpen en de website weer optimaal te laten functioneren. Onze excuses voor het ongemak.

Vanaf 1 december zal Elsevier Weekblad verder gaan onder de naam EW. Daardoor wijzigt het domein waar u alle artikelen van EW kunt lezen.  Daarom kunt u vanaf vandaag, woensdag 2 september, alle artikelen van EW lezen via het domein ewmagazine.nl.

U dient hiertoe eenmaal opnieuw in te loggen met uw bestaande inloggegevens. Selecteer vervolgens ‘Blijf ingelogd’, zodat uw gegevens bij een volgend bezoek aan onze website onthouden blijven. Dan hebt u altijd en overal direct toegang tot alle artikelen.

Wachtwoord eenvoudig opnieuw instellen

Bent u uw wachtwoord of login vergeten? U kunt uw wachtwoord eenvoudig opnieuw instellen. U klikt in het login-scherm op ‘Wachtwoord vergeten’. In het volgende scherm voert u het e-mailadres in waarmee u op de site bent geregistreerd. U krijgt dan van ons een e-mail met daarin de instructies om uw wachtwoord opnieuw in te stellen. Na het opnieuw instellen van uw wachtwoord kunt u direct inloggen met uw e-mailadres en het nieuwe wachtwoord.

Hebt u nog vragen? Neem dan contact op met de Klantenservice op 0138–506 022.