Bericht aan abonnees

Excuses voor de inlogproblemen

15 november 2019

Beste abonnee,

Door ons nieuwe inlogproces ondervindt u problemen met uw digitale abonnement. Wij zijn direct voor u aan de slag gegaan en de afgelopen dagen zijn diverse verbeteringen doorgevoerd. Hierdoor is het gebruik van uw digitale abonnement soepeler gaan verlopen. Het herhaaldelijk moeten inloggen om artikelen te kunnen lezen, is helaas nog niet verholpen. Wij doen onze uiterste best om ook dat probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Wij doen er alles aan om u een fantastisch product te bieden met bijbehorende gebruiksvriendelijkheid. De startproblemen die het nieuwe inlogproces met zich heeft meegebracht, zijn onwenselijk geweest. En leerzaam voor ons. Wij zijn u dankbaar voor uw begrip en uw vertrouwen in de waarde van ons digitale product. Veel excuses voor het ongemak.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.