Service

Voeg toe: de Elsevier Weekblad-nieuwsagenda

05 juni 2018

In Elsevier Weekblad vindt u wekelijks een lijstje met de belangrijkste nieuwsgebeurtenissen uit binnen- en buitenland. U kunt dit lijstje nu ook aan uw eigen agenda toevoegen. Elke week wordt de agenda automatisch bijgewerkt zodat u op de hoogte blijft van de belangrijkste events van de komende week.

Om de Elsevier Weekblad-nieuwsagenda toe te voegen aan uw eigen agenda gebruikt u deze link:

https://calendar.google.com/calendar/ical/djmo4tn754cjbqvvt2d6sbqr4s%40group.calendar.google.com/public/basic.ics

Toevoegen via Microsoft Outlook

Ga in Microsoft Outlook naar de agendaweergave en klik op het icoontje Agenda openen bovenin de taakbalk. Klik vervolgens op Van internet … In het vakje plakt u bovenstaande link. De agenda wordt nu geïmporteerd. Hierna wordt gevraagd of u de agenda wilt toevoegen en of u zich wilt abonneren op de updates van de agenda. Als u op Ja klikt, is de agenda toegevoegd.

Toevoegen via Google Agenda

Lees hier hoe u de agenda kunt toevoegen aan uw Google Agenda: https://support.google.com/calendar/answer/37100?hl=nl&ref_topic=3417970.

 

 

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.