algemeen Premium Corner

De vakantieplek van… zangeres Krystl Pullens

06 juli 2016

Krystl Pullens (33)VAKANTIE VAN _Krystl - fotocredit
Brak in 2010 door als solozangeres met het nummer Golden Days, en kreeg dat jaar een Edison voor Beste Nieuwkomer. Hierna volgde haar debuut­album Rolling en in september 2013 kwam haar tweede album Undefeatable uit. Dit jaar ging ze voor het eerst het theater in met haar tour Krystl in het klein, schrijft ze nieuwe liedjes en geeft ze twee keer per week yogales.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.