algemeen Premium Corner

De vakantieplek van… musical-actrice Anouk Maas

05 juli 2016

Anouk Maas (29)
Kreeg op elfjarige leeftijd haar eerste hoofdrol in de musical Annie. Na haar opleiding musicaltheater in Tilburg speelde ze in het buitenland. In 2006 keerde ze terug naar Nederland en was ze te zien in Cats. Op dit moment speelt ze Belle in Beauty and the Beast en is ze presentator bij ­Nicke­lodeon. Vanaf september vertolkt ze de hoofdrol Sheila in Hair.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.