algemeen Premium Corner

De vakantieplek van… Jörgen Raymann

11 juli 2016Leestijd: 2 minuten

Jörgen Raymann
Met zijn theatershow Mi kondre tru zorgde de Nederlands-Surinaamse cabaretier in 1998 voor uitverkochte zalen. Zijn definitieve doorbraak kwam in 2001 met het late­nightprogramma Raymann is laat, waarin het typetje Tante Es de show stal. Dit jaar stopte hij met het maken van tv-programma’s. Sinds mei is hij de spil tijdens de Tasty Comedy-avonden op De Pier in Scheveningen.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.