algemeen Premium Corner

Amerikaanse countryzanger Merle Haggard overleden

12 april 2016

De Amerikaanse countryzanger en liedjesschrijver Merle Haggard (79) overleed woensdag 6 april. Hij koos voor de muziek toen hij als gedetineerde in San Quentin in de jaren zestig van de vorige eeuw Johnny Cash zag optreden. Zijn bekendste nummer was Mama Tried (1968), over een 21ste verjaardag in de cel. Haggard trad nog geregeld op.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.