aanbiedingen

Het nieuwe Afvallen

03 november 2016

Strak in je vel dankzij afslankketen SizeZero

size-zero-LOGOSinds 2014 heerst er een nieuwe trend in de wereld van gewichtsverlies: liggend afvallen dankzij één apparaat. De pionier van deze rage
is afslankketen Size Zero. De unieke Size Zero Easy Shape trainer – dat het lichaam binnen no time slanker en strakker maakt – heeft inmiddels duizenden tevreden klanten geholpen aan een afgetraind lichaam. Inmiddels is de SizeZero formule uitgegroeid tot 40 vestigingen, waarvan één internationale studio in Spanje.

size-zeroEIGENAARDe eigenaresse van Size Zero, Tamara Elbaz, startte twee jaar geleden SizeZero, maar had nooit gedacht dat het zo snel zo’n groot succes zou worden. De
dame in kwestie is onderneemster pur sang. Voor haar 25ste runde ze haar eigen pr-, evenementen-en modellenbureau en was ze enorm actief op het gebied van mode en TV. Mede dankzij haar bekendheid werd ze dan ook benaderd door de
ingenieurs van een geavanceerde afslankmachine. Tamara: ‘’Ik werd gevraagd om de body behandeling uit te proberen. Na twee behandelingen
kon ik mijn oude broeken weggooien. Toen bedacht ik me meteen dat dit wel dé uitkomst kon zijn voor mensen met een probleemfi guur. Ik heb toen
de stoute schoenen aangetrokken en met de apparatuur een studio geopend. In 2014 opende ik mijn eerste salon in Rotterdam en binnen twee
weken waren alle dagen volgeboekt. De locaties Amsterdam en Den Haag volgden
elkaar in ‘’no time’’ op en nu zijn we in anderhalf jaar tijd 35 franchise vestigingen
verder, naast een vijftal eigen salons.’’

Hoe werkt het?

size-zeroaanbiedingMet dit apparaat worden specifi eke probleemzones doeltreffend en gericht aangepakt. Aan de hand van een spiermassa-, vetten- en vocht- scan wordt er een persoonlijk behandel adviestraject opgesteld. Het advies is om gedurende minimaal 4 weken, 2 keer per week de behandeling te ondergaan.
Zo wordt er maximaal resultaat geboekt. Er vinden regelmatig metingen plaats, zodat de vorderingen duidelijk zichtbaar worden gemaakt. De Easy Shape Trainer is voor iedereen! De meeste gebruikers, zowel mannen als vrouwen, ervaren een vermindering van 8 tot 28 cm direct na de eerste behandeling (deze duurt tussen de 30 en 55 minuten), zonder lichamelijke inspanning.

Sinds afgelopen zomer is het ook mogelijk om langs te komen voor een Facial behandeling. Hetzelfde Easy Shape Trainer apparaat dat het lichaam binnen no time slanker en strakker maakt, is nu toepasbaar als Facial. De hardnekkige onderkin en rimpels worden aangepakt dankzij de zogeheten Face Pillow. Na één pijnloze behandeling is er al een merkbaar verschil. De slappe huid onder de kin verdwijnt en de eigen contouren zijn weer helemaal terug.

Om het optimale resultaat te behalen op het gebied van afslanken komt Size Zero dit jaar nog met een eigen afslankproducten lijn op de markt, aangevuld met een voedingsplan. Begin 2017 zal alles wat er mogelijk is op het gebied van gezond en verantwoord afslanken in alle studio’s worden aangeboden aan de consument.

Size Zero is altijd op zoek naar enthousiaste franchisenemers in binnen- en buitenland!

Mail nu naar [email protected] voor meer informatie. Met een startprijs van 7500 euro open je al je eigen Size Zero studio bij jou in de regio!

Week 43_SizeZero-Carine.indd

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.