stijl

Gebreide kersttruien om de wintermaanden mee te trotseren

09 december 2013Leestijd: 1 minuut

Lichtjes, versieringen, kerststallen en de kerstklassiekers op repeat zetten. De meesten zijn al bezig met de eerste voorbereidingen en het kerstgevoel is al voelbaar op straat.

De Noorse truien verschijnen weer volop in de etalages. Elsevier.nl zet negen originele en gezellige wintertruien voor de kerstdagen op een rij.

Heren

Vindt u de kerstmotieven misschien een beetje te oubollig? Dat maakt niet uit, het mag allemaal tijdens het kerstfeest. Hulstbladeren, rendieren, zuurstokjes en sneeuwvlokken, hoe meer clichés hoe beter.

Dames

Nog een reden om van de Kerst te houden: De feestdagen zijn een goed excuus om er piekfijn uit te zien. De winkelrekken hangen vol met warme kleuren, glitters en franjes. Deze winterse truien zijn mooi en comfortabel.

Kinderen

December is vooral voor kinderen een drukke en spannende tijd, al die sinterklaas- en kerstactiviteiten. Reden te meer om heerlijk ingepakt en onderuitgezakt op te bank te zitten in deze truien.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.